Stal "t Venhof VZW ...... Hoe is dat ontstaan? In 2021 zijn we gestart met het heropbouwen van deze schitterende locatie.

Vanaf het eerste moment dat wij hier kwamen waren we verkocht en verliefd op dit pand en haar mooie omgeving.

Echter er was wel heeeeeeel veel werk te verzetten alvorens we hier ook daadwerkelijk van start konden gaan.

De eerste maanden hebben we niets anders gedaan dan puin ruimen, snoeien, maaien , schrobben en boenen.

Hoe zwaar en vermoeiend het ook was, we hebben de moed nooit opgegeven. En langzamerhand kwam het mooie pand steeds meer tevoorschijn.

Na een half jaar konden we onze eerste gast verwelkomen, en zo is het langzamerhand uitgegroeid tot wat het nu is geworden. En nee, we zijn nog steeds niet klaar. Het tempo is vanwege de verzorging van de dieren  die dagelijks terug komt omlaag, maar we ontwikkelen nog steeds.

We zijn trots op wat we tot nu toe al bereikt hebben, al gaat het soms in onze ogen echt niet snel genoeg.

Het welzijn voor de dieren staat bij ons hoog in het vaandel, en we staan dan ook in nauw  contact met onze dierenarts.

Deze staat ook altijd voor ons klaar. Zowel als we hem hier nodig hebben of telefonisch voor advies. Wij zijn Dhr B.van der Pant hier ook zeer dankbaar voor. 

Onze paarden komen ook zoveel mogelijk buiten daar we vinden dat een paard niet opgesloten hoort te worden. Helaas werkt het weer ons soms tegen, en zullen ze een enkele keer ook op stal moeten blijven.

Onze passie dragen we al 39 jaar met ons mee, en ik ben zelf zeer fanatiek springruiter geweest. Helaas heeft een zwaar ongeluk hier abrupt een eind aan gemaakt, maar de passie is altijd gebleven.

Wij hopen onze ervaringen en trainingen aan veel mensen door te mogen geven, en ze op een correcte manier te leren rijden. Want enkel dan kom je het verste. 

Blader rustig door onze website heen, en als u vragen heeft neem dan gewoon contact met ons op.

 

Mvg Team Venhof